Geen prijsrally?

Eerder deze week heeft SBS Broadcasting SA gesteld dat er een prijsrally in de Nederlandse televisiesector plaats heeft gevonden in het vierde kwartaal van 2003 als een reden voor tegenvallende omzetten voor SBS Broadcasting BV (die ging niet mee hierin..). SBS Broadcasting BV heeft dit bevestigd….echter…

IPN SA (het reclameverkoopkantoor van het Nederlandse filiaal van Bertelsmann’s RTL Group SA) alsmede de Stichting Etherreclame (STER die voor Nederland 1, 2 en 3 reclamezendtijd verkoopt) lieten weten dat dit onzin is. De trent zou eerder andersom zijn: tv-reclame wordt door haar ‘schaarsheid’ juist duurder.

Kortom zouden de gestelde zaken van SBS Broadcasting SA en SBS Broadcasting BV wel kloppen, en zijn er misschien andere redenen voor de omzetdaling bij SBS Broadcasting BV?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *