Cijfers SBS Broadcasting SA bekend

De eerste kwartaalcijfers 2004 voor SBS Broadcasting SA zijn vannacht bekend gemaakt.

SBS Broadcasting BV behaalde met haar televisie-activiteiten (Net 5, SBS 6 en Veronica TV) een netto omzet van 41,913 miljoen euro over het eerste kwartaal 2004. Dat is 2,295 miljoen euro (5,8 %) meer ten opzichte van vorig jaar. Veronica Uitgeverij BV (Veronica Magazine & Satellite) behaalde 14,641 miljoen euro omzet en een winst voor belasting van 2,568 miljoen euro.

SBS Broadcasting SA behaalde in het eerste kwartaal 2004 een netto omzet over al haar deelnemingen van 140,674 miljoen euro met een netto verlies van 3,906 miljoen euro. Het operationeel resultaat was een verlies van 2,522 miljoen euro. Zowel het netto als operationeel resultaat is een verbetering ten opzichte van vorig jaar. SBS Broadcasting SA bezit 63 % van SBS Broadcasting BV (Net 5, SBS 6, Veronica TV, Veronica Uitgeverij BV).

Ter informatie:
In tegenstelling tot SBS Broadcasting SA, maakt concurrent RTL Group SA geen kwartaalcijfers bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *