Country weg op RTL FM

RTL FM beloofde na de overname van de kabeldekking van Country FM enige country te blijven uitzenden. De uitvoering van deze belofte is met ingang van 10 mei jl. komen te vervallen. RTL FM zond sinds 10 oktober tussen 23 en 00 uur een specifiek country-uur uit dat nu is komen te vervallen, aangezien het is vervangen door liefdesliedjes. RTL FM heeft zichzelf sinds vorige week opnieuw gepositioneerd.

Een aantal kabel-programmaraden heeft met het vervallen van Country FM, al dan niet met een nieuwe adviesronde geadviseerd RTL FM van de kabel te halen. De verwachting is dat dit per 1 juli (ingangsdatum uitvoering nieuwe adviezen) in een aantal UPC-gebieden zal gebeuren waaronder Amsterdam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *