Kanttekeningen bij ‘feiten gebaseerde notitie’…

Media Bridges, het bedrijf van oud-Casema medewerker Gijs Davelaar heeft een rapport uitgebracht over kabeltelevisie en de toekomst voor digitale (kabel)televisie.

Opvallend aan het rapport is dat het ministerie van Economische Zaken een op feiten gebaseerde notitie wenste. Het ministerie van Economische Zaken verklaart desgevraagd dat `’de meningen en conclusies in het rapport worden echter geenszins door het ministerie cq de minister worden gedeeld’ en dat het ministerie van Economische Zaken ‘verder niets met het rapport doet’. De inhoud komt volgens een woordvoerster voor rekening van de maker. Dit laatste wordt door de maker overigens bevestigd die hier nog aan toevoegde dat ‘het rapport is goedgekeurd en kennelijk voldaan heeft aan de opdracht’, maar inmiddels ander beleid is geformuleerd’.

Het rapport biedt een – originele – visie van Media Bridges, die duidelijk insteekt op een bepaald model. Dat model is op zich interessant, maar het rapport is daarmee geen feitelijk relaas. Daarom heeft DutchMedia een aantal kanttekeningen bij het rapport gemaakt.

Deze zijn via deze link te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *