Primacom met kwartaalresultaten Multikabel

Primacom heeft haar eerste kwartaalresultaten 2004 bekend gemaakt. Dankzij de openheid van Primacom zijn wederom de resultaten van dochter Multikabel bekend geworden. In totaal draaide Multikabel een omzet van 20,966 miljoen euro omzet. 10,588 miljoen euro hiervan is afkomstig uit de activiteiten van analoge kabelradio- en -televisie. 223.000 euro omzet werd er over het digitale kabelpakket Multikabel Digitaal gedraaid; nog eens 7,359 miljoen euro over de Multikabel-internetdiensten. Vergeleken met het eerste kwartaal van 2003 zijn dit telkens hogere omzetten. Het Nederlands bedrijfsresultaat bedroeg volgens Primacom 3,756 miljoen euro. In totaal draaide Primacom (Duitsland en Nederland) een omzet van 51,093 miljoen euro met een netto verlies van 25,943 miljoen euro.

Het aantal digitale abonnees van Multikabel steeg licht het afgelopen kwartaal: 6219 op 31 maart 2004; eind december was dit nog 5963. Het gemiddeld aantal analoge abonnees was het afgelopen kwartaal 315.509. Primacom staat aan de vooravond van een overname door het consortium BK Breitband KAbelnetz Holding GmbH (Apollo en JP Morgan).

De kwartaalresultaten van Primacom zijn hier op te vragen (in het Duits).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *