Canal+ Belgique/Le Bouquet wordt Be TV

Be 1, Be 1+1h, Be Ciné 1, Be Ciné 2, Be Sport 1 en Be Sport 2 zijn de nieuwe namen en zenders die vanaf 29 oktober de plek in zullen nemen van de huidige zenders in Franstalig België van Canal+ Belgique: Canal+, Canal+ Blue en Canal+ Jaune.

Be TV zal de nieuwe pakketnaam zijn die de plek van Le Bouquet in zal nemen. Met deze wijzigingen willen de nieuwe eigenaren van het Franstalig Belgische betaaltelevisiebedrijf insteken op digitale televisie via de kabel. Be TV is eigendom van Déficom (15 %), de Franstalig Belgische kabelaar Brutélé/kabelkoepelclub Association de Cable Multimedia (ACM)(68,1 %), de Waalse gewestinvesteerder SOCOFE SA (16,9 %). Op termijn zal ook het verkochte Canal+ Vlaanderen en Canal+ Nederland hun namen moeten wijzigen.

Be TV heeft inmiddels een website geopend waarop het aanbod uit de doeken wordt gedaan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *