Voorbeeld doet volgen: Multikabel….

Multikabel zal per 1 januari 2005 haar tarieven verhogen voor haar standaardpakket van 13,50 euro per maand naar 14,85 euro per maand. Daarmee volgt Multikabel de prijsstellingen van collega-kabelaars UPC en Casema die elk eveneens een prijsstelling van circa 15 euro hanteren voor hun standaardpakket (Casema per januari 2005).

In navolging van CAIW en Casema heeft Multikabel besloten haar gedigitaliseerde basisaanbod van circa 40 televisiezenders kosteloos aan te bieden. Nu is het Multikabel Digitaal pakket alleen nog tegen betaling van 9.95 euro beschikbaar in een totaalpakket waar ook 40 extra zendrs worden aangeboden. Multikabel stapte in navolging van Casema en Essent Kabelcom eerder dit jaar over op een verkoopmodel, waarbij klanten zelf hun digitale kabelontvangers dienen te kopen. Het digitale betaalpakket van Multikabel telt tot nu toe circa 6154 abonnees op zo’n 316.000 analoge klanten. Multikabel is de vierde exploitant van Nederland en is alleen in Noord-Holland actief buiten de grote steden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *