Delta herstart digitale kabeltelevisie

In augustus herstart Delta NV, het Zeelandse nutsbedrijf van de provincie Zeeland en gemeenten met digitale kabeluitzendingen. Dit heeft Delta NV vandaag bekend gemaakt. Eerder werden deze plannen al bekend. Het model waarvoor Delta NV kiest is hetzelfde model als Essent Kabelcom’s TV Home. Bij het analoge kabelpakket (14,95 euro per maand) wordt een 45-tal tv-zenders digitaal bijgeleverd. Analoog zijn thans 40 tv-kanalen beschikbaar. Voor ontvangst is een digitale kabelontvanger met Irdeto-codering noodzakelijk. Delta NV start rond november/december daarnaast met een digitaal plusaanbod van 35 zenders. Voor de techniek worden Thales, Tandberg en Divitel ingehuurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *