Luxemburg: geen uitzendlicentie Yorin aangevraagd

RTL Group SA, CLT-Ufa en dochterbedrijven hebben nog geen uitzendlicentie aangevraagd voor Yorin. Dit blijkt uit navraag van DutchMedia bij de afdeling media van de Luxemburgse minister-president die verantwoordelijk is voor de afgifte van Luxemburgse uitzendlicenties. Overigens is het nog mogelijk dat RTL Group (of dochter CLT-Ufa) nog tijdig een licentie-aanvraag doet, maar het nog niet aanvragen ervan is curieus aangezien intern de aankondiging al gedaan is en de procedure tot verhuizing een ingewikkelde is. De afhandeling van de aanvraag duurt volgens de afdeling media twee à drie maanden. Eerder deze week maakte algemeen directeur Fons van Westerloo intern bekend dat Yorin naar Luxemburg zal verhuizen. Deze zomer verloopt de Nederlandse uitzendlicentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *