Alberdingh Thijm neemt plek De Zwart bij NVCR in

Philip Alberdingh Thijm is voortaan secretaris van de Nederlandse Vereniging van Commerciële Radio (NVCR). Erik de Zwart is teruggetreden uit het bestuur. Alberdingh Thijm is algemeen directeur van de FD Mediagroep waar BNR Nieuwsradio onder valt. De Zwart is directeur Talpa Radio Int. Jan Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538, sinds enige maanden een Talpa-radiostation, blijft als pennigmeester lid van het NVCR-bestuur, zo bevestigt Brüggenwirth in antwoord op vragen van DutchMedia

De wijziging van de samenstelling van het bestuur heeft plaatsgevonden aangezien bij ongewijzigde samenstelling twee van de drie leden namens Talpa het bestuur zouden vormen. Martin S. Banga (Sky Radio Ltd) blijft voorzitter van de NVCR waar alle landelijke commerciële FM-partijen lid van zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *