Laatste uitzending AdrenEline:3FM mengpaneel kapot

Eline la Croix (‘Eline’) heeft afgelopen nacht tijdens haar laatste AdrenEline-nachtuitzending voor de NPS op Radio 3FM rondom 03:20 uur het mengpaneel van de publieke popzender zodanig beschadigd dat deze het na circa 20 minuten nagenoeg volledig heeft begeven. Eline combineerde haar verjaardag met haar laatste nachtuitzending en nodigde (radio)vrienden uit. Nadat actrice Farida van der Stoom een zeer creatief herschreven nummer voordroeg om haar vriendschap met de vrouwelijke 3FM-jock te onderschrijven, gooide Eline in haar enthousiasme bruusk een colafles omver over de mengtafel.

Eline schrok enorm van haar ‘daad’ en vreesde on air al grappend voor haar eigen carrière. De dienstdoende NOB-technicus meldde dat dit wel vaker gebeurd is. Giel Bielen, de ochtendjock van Radio 3FM, zou volgens de technicus inmiddels een ‘laatste’ waarschuwing hebben gekregen en moet schade aan apparatuur zelf betalen. Aangezien het 3FM mengpaneel dusdanig beschadigd was, moest een aantal NOB-technici in de nacht worden opgetrommeld om het mengpaneel te repareren/vervangen. De eerste uitzendingen na 04 uur kwamen vanuit een reserve-opstelling in de kamer van de technicus. Eline la Croix blijft voor de NPS op 747AM Lijn 5/Smaakvol presenteren en is voortaan op dinsdagavond voor LLINK op 3FM te horen (alsmede wekelijks te zien op Nederland 3).
Het ‘laatste’ AdrenEline uur is opnieuw te beluisteren door hier op te klikken


Eline la Croix (links) vlak na de ernstige beschadiging van het 3FM-mengpaneel (rechts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *