Digitenne-pakket zonder KPN-abonnement duurder, met KPN-abonnement goedkoper

Met het integreren van de afzonderlijke Digitenne-organisatie en het Digitenne-aanbod is het voortaan een stuk duurder om zonder een commerciële relatie met KPN te hebben, het Digitenne-aanbod te verkrijgen. Tot 1 oktober was het mogelijk om via Digitenne een afzonderlijk abonnement op het aanbod te verkrijgen voor het tarief van 8,95 euro per maand. Dit is met het integreren van Digitenne bij KPN voor nieuwe abonnees verhoogd naar 13,95 euro per maand. Indien potentiële abonnees al klant zijn bij KPN (KPN vaste lijn/internet en/of KPN mobiel) dan kost het ‘Digitenne van KPN’ aanbod 7,95 euro per maand. KPN heeft hiermee voor het betaalde Nederlandse DVB-T deel een nieuwe vorm van koppelverkoop gerealiseerd. Voor bestaande, oude Digitenne-kijkers blijft de situatie (vooralsnog) ongewijzigd.

Overigens is het sinds 1 mei jl. niet meer mogelijk om via Scarlet een abonnement te nemen op het ‘Digitenne van KPN’ aanbod. Onlangs sloot KPN wel een overeenkomst met Tele2 om het Eredivisievoetbal aan te bieden, waarbij Tele2 wederverkoper van ‘Digitenne van KPN’ zou worden. Nadere details hierover zouden KPN en Tele2 hierover de afgelopen weken communiceren, maar is tot op heden niet gebeurd. Desgevraagd geven noch Tele2, noch KPN hier opheldering over.

One thought on “Digitenne-pakket zonder KPN-abonnement duurder, met KPN-abonnement goedkoper”

 1. Zoekend naar digitenne kosten kom ik dit weblog tegen.

  Ik denk dat dit oud ‘nieuws’ is.

  Ik betaal zonder enige andere verbinding met KPN slechts € 8,50 per maand.

  Het lijkt mij correct dat je deze informatie verwijderd of aanpast aan de huidige situatie.

  wel zo netjes.

  Een fijne dag,

  Ishwara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *