Wild FM sinds vorig jaar weer van Erik de Vlieger

De regionale commerciele radiozender Wild FM is sinds medio vorig jaar weer in handen van Erik de Vlieger. De Vlieger verkocht zijn mediatak medio 2005 aan de Argo Mediagroep. De Vlieger deed zijn media-activiteiten daaraan over na alle ophef over zijn imperium. Argo Mediagroep is in handen van Frans Makau, Harm Prins alsmede Erik de Vlieger zelve die daar één derde van in handen heeft. Middels Gallerythema BV heeft De Vlieger de controle vorig jaar volledig herkregen over de Noordhollandse commerciele radiozender. De radiozender heeft sinds afgelopen week de toevoeging Hitradio om haar status als hitstation beter aan te duiden. Sinds begin dit jaar is Dave Leusink directeur van de zender. Hij is daarmee Koen van Tijn die de radiozender heeft verlaten. Leusink bezit 10 % van Wild FM. Volgens Leusink wilde Erik de Vlieger na afscheid van alle bedrijven Wild FM toch terug wilde omdat het station altijd “zijn grote liefde is geweest”.

5 thoughts on “Wild FM sinds vorig jaar weer van Erik de Vlieger”

 1. Beste Martin Slijper (van de website Radio.nl maar hier bekend met het pseudoniem Brandie),

  Het klopt dat het beschrevene niet recentelijk is gebeurd. Blijkbaar was jij daar al van op de hoogte. Voor zover mij en Dave Leusink bekend, heeft echter geen enkele publicatie daarover bericht. Dat is de reden dat dit hier gepubliceerd is. Heb jij het wel ergens eerder gepubliceerd geizen, zo ja waar?

  David de Jong

 2. Dit is echt oud nieuws. Koen van Tijn is al lang plijte en de aandeeltjes oud nieuws. Vraagje aan de schrijver, wat is er interessant aan om daar een grote kop boven te zetten. Gaat helemaal nergens over. En Radiofreak neemt het weer over, want daar kunnen ze het niet zelf verzinnen.

 3. David heeft gelijk en Brandie ongelijk. Na lezing van het artikel op radio.nl bleven ook bij mij nogal wat vragen hangen. Ik was er nog niet aan toegekomen om de antwoorden te zoeken en nu is David me voor. Anders had ik dit één van de komende dagen op nl.media.radio geschreven. Het is nieuws.

  Het vertrek van Koen van Tijn en zijn vervanging door Dave Leusink waren nog nergens gemeld. Dat was de schrijver van radio.nl blijkbaar ontgaan.

  Blijft nog één vraag over, wat doet Koen van Tijn nu?

  Groet, Rik

 4. Rataplan/Rik: Ik heb getracht Koen van Tijn te bereiken, maar zijn 06 nummer werkt helaas niet (meer). De mensen bij Wild FM weten ook niet wat hij is gaan doen en/of hoe hij bereikbaar is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *