Kabelkoepelorganisatie VECAI voortaan NLKabel

Kabelkoepelorganisatie VECAI heeft haar naam met onmiddelijke ingang gewijzigd in NLKabel. VECAI stond voor Vereniging van Exploitanten van Centrale Antenne Inrichtingen. Met de naamswijziging wil de belangenbehartiger van kabelbedrijven duidelijker maken waar ze voor staat. De statutaire naam van VECAI zal volgens directeur Rob van Esch binnenkort worden gewijzigd in NLKabel. “Dit is het resultaat van een proces, nu de kabelsector anders is vormgegeven,” aldus Van Esch. “Wij willen met NLKabel aangeven ook in de Nederlandse maatschappij te staan en zaken als GoedTV te ondersteunen”. GoedTV (Goede Doelen TV) zal op 26 september als landelijk kanaal voor goede doelen opnieuw worden gelanceerd met ondersteuning van de gezamenlijke kabelaars. Het bestuur van NLKabel bestaat uit Aart Verbree (voorzitter, directeur CAIW), Bernard Dijkhuizen (directeur Zesko Holding/Casema-Mutlikabel-@Home), Marcel Nijhoff (operationeel directeur Zesko Holding/Casema-Multikabel-@Home), Manuel Kohnstamm (UPC/Liberty Global), Diederik Karsten (directeur UPC Nederland), Niek Geelhoed (directeur KabelNoord) en Rob van Esch (directeur NLKabel). NLKabel heeft ter gelegenheid van haar nieuwe naam een nieuwe website geopend.

One thought on “Kabelkoepelorganisatie VECAI voortaan NLKabel”

  1. Als de Lijst Rita Verdonk door ruzie uit elkaar valt, kan Charlie Aptroot natuurlijk altijd nog bij deze club terecht…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *