Veronica pas op 31 augustus op Radio 103?

Om 18:05 kon de enige Veronica radio-jock Michiel Veenstrahet bevestigen na de eerdere toespeling op zijn site.

Veronica start gaat pas op 31 augustus op in Radio 103. En tot die tijd blijft het gescheiden (en dus zoals het nu is)…..Oorspronkelijk zou per 1 augustus de zaken in elkaar geschoven worden en de enige huidige Veronica-jock – Michiel Veenstra – zou overigens dan het veld moeten ruimen.

Wel opvallend dat bij Veronica de mensen wel hiervan bij het nabellen op de hoogte zijn, maar bij Sky Radio weet niemand ergens van en ging men er vanmiddag nog vanuit dat er gewoon op 1 augustus gestart kon worden. Als Sky Radio haar wordt gestand doet, zou het op 1 augustus leuke taferelen kunnen opleveren met maar liefst TWEE Veronica-zenders, maar het zal allemaal wel miscommunicatie zijn bij de gratie van vakantie/afwezeigheid van leidinggevenden….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *