Leuk zo’n TROS-baas….

“Als er omroepmedewerkers zijn die een staatsomroep met één saus voorstaan, is dit hun goed recht. In ieder geval zullen honderden van hen dan in de WW de hele dag de tijd hebben staats-tv te kijken.”

Dit zegt Karel van Doodewaerd over mensen die vinden dat omroepverenigingen hun langste tijd hebben gehad naar aanleiding van de GPD die een klein onderzoekje deed
in de daaropvolgende reacties.

Leuk zo’n baas!
Diezelfde baas die er zo zijn eigen principes op na houdt, wat betreft
financieel het hoofd boven water houden, zo bleek eind september..

Blijkbaar is het voor Van Doodewaerd of zwart of wit. Toch gek dat nu al honderden van hen al naar huis worden gestuurd uit het huidige bestel! Of het nu freelancers, mensen in loondienst of om tijdelijke krachten gaat.

Misschien dat Van Doodewaerd zich nog niet realiseert dat met EEN NOS-Journaal Nederland tientallen jaren die ‘ene’ krant heeft gekend in de vorm van het dagelijks tv-journaal. Dat Van Doodewaerd en passant alle niet Nederlandse omroepbestellen een leuke kwalificatie geeft en dat Van Doodewaerd blijkbaar geenszins wil of kan begrijpen dat er publieke omroepstelsels kunnen bestaan met één totaalorganisatie met onderlinge verscheidenheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *