Eurosport weg uit Amsterdam

Na meer dan 14 jaar verlaat Eurosport Amsterdam. Per aankomende maandag zal het Nederlandse bureau van de Europese sportzender samen met de commentatoren op EEN locatie te Hilversum-Noord in het Mediapark zetelen.

Jammer! Jammer, omdat na het vertrek van Radio 10FM en Kink FM in het afgelopen jaar, Amsterdam steeds kariger wordt wat betreft media die zich er gevestigd zijn. Ook reclameverkoopmaatschappij IP gaat herfst 2004 de agglomeratie Amsterdam (Amstelveen) verlaten.

Blijven over BusinessNieuws Radio, ID&T en SBS Broadcasting BV (SBS 6, Net 5 en Veronica TV) als omroepen. BusinessNieuws Radio zoekt overigens nog naar nieuwe huisvesting….Hopelijk blijft de hoofdstad toch nog een beetje media huisvesten?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *