Zwitserse RSR COULEUR 3 bestaat 22 jaar?!

RSR Couleur 3 is een vage zender. Een publieke muziekzender, enigszins lijkend op RTBF Radio 21(Franstalig Belgiƫ) maar dan zonder structuur.
RSR Couleur 3 is voor Franstalig Zwitserland, ook wel Suisse-Romande genoemd. De zender bestaat komende maandag 22 jaar.

RSR Couleur 3 (ook digitaal op satelliet te ontvangen, Astra 1 & Hotbird) heeft de deur op 1 december dicht gedaan. Op de site van RSR Couleur 3 waren/zijn hele vage tekeningen en plaatjes te bezichtigen. Maandag doet het radiostation haar deuren weer open en herlanceert het radiostation waarmee het stilzwijgen en de geheimzinnigheid wordt doorbroken. Voor de gelegenheid wordt een concert georganiseerd met o.a. Tarmac, Jasmin Tamara (Zwitsers Franstalig talen) en Eagle Eye Cherry. Het concert wordt ook uitgezonden van 20 uur tot middernacht door de Franstalig Belgische popzender RTBF Radio 21, de Franse publieke popzender Le Mouv’ en de Canadese Franstalige publieke zender Bandapart.

wordt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *