Haal Alles uit de Kabel…of niet?!

UPC, Essent, Multikabel, Casema en Kabelfoon zijn een campagne en website onder de naam ‘Haal Alles uit de Kabel’ gestart. Daarbij is het de bedoeling de postcode in te voeren. Opvallend is dat als een postcode wordt ingevoerd die niet onder het werkgebied van de vier exploitanten valt, de melding ‘kabelbedrijf onbekend’ te voorschijn komt. Daaruit blijkt dat de kabelsector nog steeds verdeeld is. Exploitanten als Delta Kabelcomfort (heel Zeeland), Cogas Kabel, ONS CAI en alle andere kleinere kabelexploitanten (in totaal meer dan 750.000 huishoudens) betalen blijkbaar niet mee aan de campagne en worden zo enigszins buitenspel gezet. Wel wordt doorverwezen naar de algemene ‘kabelbedrijf’ website van de kabelkoepel VECAI. Pijnlijk trouwens dat met de start van de kabelcampagne nota bene Casema meldt dat ‘helpdesk, klantenservice en storingsdienst’ dit weekend niet in alle gevallen volledige service kunnen bieden’, vanwege ‘werkzaamheden’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *