RTVNH & AT 5 gaan verder…(of niet)

Document 1

Document 2

11 maart 2004 staat dit op de agenda voor de Commissievergadering van de gemeenteraad bij het onderwerp Lokale Media. Zou het dan toch tot een fusie komen?

In de nieuwe voorgestelde bestuur-structuur lijkt de Gemeente Amsterdam zetels in de besturen van RTVNH te verkrijgen; AT 5 gaat dan deels op in RTVNH zo blijkt uit de stukken met behoud van een bepaalde zelfstandigheid en een Amsterdamse [AT5] editie van RTVNH….

De vraag blijft of dit realiteit zal kunnen worden. De stukken melden immers dat van de zijde van RTVNH ‘nog geen concreet constructief voorstel is ontvangen tot op dit moment’. Interessante ontwikkeling, zeker gezien dit artikel uit het Noord-Hollands Dagblad en de PS-bijlage van Het Parool van vandaag waarin beschreven wordt dat het weinig waarschijnlijk is dat het van een fusie kan komen….?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *