Noodlokatie voor Kink FM?

Eerder schreef deze weblog al over de situatie voor Kink FM die vergelijkbaar is (geweest) met alternatieve Italiaanse radiostations

Michiel Veenstra, werkzaam voor Radio Veronica meldt dat Kink FM plaats moest maken en sinds kort vanuit een ‘noodstudio’ uitzendt. De situatie heeft alles te maken met het aanstaande vertrek van Radio Veronica naar Naarden (vestiging Sky Radio) en het in gebruik nemen van het oude-Avro pand door Holland Media House (RTL 4 Productions BV)

Die noodstudio blijkt overigens nog steeds in het oude Avro-pand aan de Hilversumse ‘s Gravelandseweg te zetelen. Volgens onbevestigde geluiden zou Kink FM over circa twee maanden wel eens kunnen verhuizen naar het Mediapark, de weinig inspirerende lokatie die wat sommige gebouwen betreft aan Sovjetachtige architectuur doet denken, maar dit terzijde. Opmerkelijk voor een alternatief radiostation om naar een lokatie te gaan waar de ‘gevestigde’ orde zetelt…(fysiek wel dichtbij de NOS….) ?!

UPDATE: foto’s van de noodstudio zijn via deze link op de site van Karel Oosterhuis te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *