Arrow 90.7FM

De altijd informatieve site met ‘het nieuws uit de media over de media’ www.hvanbeek.com(ook bekend als MediaMagazine.nl) speculeerde al terecht over een naderende lancering voor Arrow 90.7 FM.

Meer zal wellicht aan het einde van deze middag blijken als er ergens in het centrum van Amsterdam een soort van lanceerfestijn zal zijn voor deze nieuwe jazzy zender…misschien dat Hans Dulfer – die ook nog voor BNR Nieuwsradio een jazzprogramma doet – er wel iets mee te maken heeft!?

De programmering is in ieder geval al onthuld. De kabelexploitant van Gouda, de REKAM heeft bekend gemaakt de zenders inmiddels door te geven op haar kabelnet, maar de radiozender zal het uiteraard vooral van de etherfrequenties moeten hebben. (REKAM heeft een reputatie van ‘altijd de eerste met nieuwe radiozenders’ hoog te houden!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *