JEZZ Arrow 90.7 FM gelanceerd…

In het Amsterdamse BitterZoet-café is Arrow 90.7 FM officieel gelanceerd. Directeur Ad Ossendrijver blikte vlak voor ‘het’ lanceermoment met enige weemoed terug op het mislopen van een FM-licentie voor Arrow Rock Radio, om daarna in aanwezigheid van mede-eigenaar Willem van Kooten de zender officieel te lanceren.

Een redelijk intiem jazz-optreden van Hans Dulfer & band alsmede de ontdekking van een slogan ‘JEZZ Arrow 90.7FM’ waren kenmerkend voor het openingsfeestje. Hans Dulfer zal overigens naar verwachting samen met dochter Candy Dulfer een programma gaan maken op Arrow 90.7 FM.

Binnenkort volgt een marketingcampagne. De zender zal ook werken aan het bereiken van dekking via de kabel….Ben benieuwd hoe de zender het zal doen en of adverteerders warm zullen draaien voor het concept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *