…weg…(2)

Weer vertrekt een perswoordvoerder bij Canal+/Canal Digitaal Satelliet. Charna Verheugen die deze functie tijdelijk erbij kreeg als Manager Marketing & PR na het vertrek op 1 maart jl. van ‘Public Relations Manager’ Mourice Plusquin, zal Canal+ Services BV binnenkort verlaten. Verheugen zal per 1 juni bij Telescreen/Palm Plus gaan werken. Het is nog onduidelijk wie de taken van Verheugen bij Canal+ in Nederland zal opvolgen.

Harold Reusken heeft Talpa Radio International BV gisteren als communicatie manager verlaten. Reusken werkte sinds 2001 bij Noordzee FM, het radiostation die hij vlak na de verkoop aan Talpa Radio voor een kortstondig vliegavontuur enkele maanden in 2003 verliet om als communicatiemanager bij het Talpa Radio van John de Mol onder leiding van Erik de Zwart terug te keren in juli 2003. Reusken begeleidde de afgelopen periode overigens ook de strategie voor Radio 100FM, het Talpa-radiostation in Denemarken. Reusken gaat onder leiding van Rob Zomer, de oud-commercieel directeur van Talpa Radio, werken bij het lifestylebedrijf Body & Mind. Daarmee verlaat Reusken de r/tv enigszins. Harold Reusken, een persvoorlichter met wie het altijd wel lachen is: het ga je goed! In zijn voorlichtende rol heeft een oud-Radio 10 Gold voorlichter zijn taak bij Talpa Radio overgenomen: Stefan van den Berg…

Succes beiden in hun carrière-toekomst…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *