Nog eens tegen publieke omroep!?

Safeguarding the Future of the European Audiovisual Market

Een interessant document waarin de strijd tegen publieke omroepen in heel Europa nog eens wordt onderstreept door de ACT, AER en EPC, oftewel de Europese brancheverenigingen van commerciele televisie en commerciele radio alsmede Europese uitgevers. Van harte ondersteund door zowel de NVCR (Nederlandse Vereniging van Commerciele Radio)alsmede de in Nederland actief zijnde partijen RTL Group SA (hier vallen RTL 4, RTL 5, Yorin onder), Canal+ Group, De Telegraaf, Reed Elsevier en SanomaWSOY. Opvallende afwezige: SBS Broadcasting SA & BV!

NOOT:
ACT=Association of Commercial Television in Europe
AER=Association EuropƩenne des Radios
EPC=European Publishers Council

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *