EO en MTV-jock met meer nachtzendtijd op Radio 3FM

De Evangelische Omroep (EO) krijgt met ingang van de komende week meer nachtelijke zendtijd op Radio 3FM. Onder de naam ‘X-Noizz in Holland’ zal de nieuwe EO-DJ Miranda van Holland om 04-06 uur in de nachten van maandag op dinsdag, dinsdag op woensdag en woensdag op donderdag te horen zijn. De EO neemt daarmee deze zendtijd over van de NPS. Op de vrijdag- op zaterdag 03-06 uur blijft Gerard Ekdom te horen (VARA).

De zondag op maandagnacht en de donderdag op vrijdagnacht zal Sander Lantinga, een presentator van MTV bij de NPS tussen 04 en 06 uur met zijn ‘SanderShow’ zendtijd verkrijgen. Marisa Heutink (de vrouw van de aankomende VARA-ochtendjock Beelen) is vooralsnog verdwenen uit de nacht met haar KRO-programma ‘NachtMiss’ en wordt in de nacht van woensdag op donderdag 01-03 uur opgevolgd door Bart Arens met ‘ArensNest’ (NPS). Sander Lantinga is na Egbert Jan Weber de tweede televisiepresentator die thans zonder radio-ervaring een programma presenteert bij Radio 3FM….

(dit nieuws in het kader van zinloze nieuwtjes in het weekend!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *