Stenders nu weg bij Radio 3FM!

Rob Stenders heeft de afgelopen nacht zijn laatste officiele live VARA Radio 3FM uitzending gepresenteerd. Volgens de presentator is tussen de VARA en RTL Nederland onderhandeld over zijn vertrekdatum bij VARA Radio 3 FM en startdatum bij Yorin FM. De officiële eind-datum voor de Stenders-programma’s bij de publieke popzender is op (vrijdag) 14 mei vastgesteld. De officiële startdatum van Rob Stenders bij RTL Nederland op de radio zal exact een maand later zijn (maandag 14 juni). Het programma Stenders Vroeg zal volgens de presentator in ieder geval nog twee weken te horen zijn op Radio 3FM, maar dan slechts met enkele telefonische bijdragen van Rob Stenders, vanwege een uitstap. Michiel Beelen (Giel Beelen) zal na 14 mei de ochtendshow overnemen bij de VARA op Radio 3FM alsmede de nachtelijke uren op vrijdagnacht. Naast het ochtendprogramma Stenders Vroeg, zal FreackOlympics ook op Yorin FM te horen zijn in de late avond- of vroege nachtelijke uren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *