IPN SA maakt programmering Yorin FM bekend

IPN SA, de reclameverkoopmaatschappij van RTL Nederland, heeft de nieuwe programmering van Yorin FM kenbaar gemaakt aan adverteerders. In de tariefkaart voor de maanden juli, augustus en september is deze opgenomen. DutchMedia Weblog is de eerste die deze informatie openbaart. Terwijl RTL een stilzwijgen hierover heeft afgekondigd (zie hierboven), meldt de reclameverkoopmaatschappij dat zowel Stenders als Jensen het EK-voetbal zullen volgen vanuit Portugal. Alhoewel de programmering onder voorbehoud is, is deze volgens IPN SA als volgt

Maandag t/m vrijdag:
06-09 Stenders met Rob Stenders, Henkjan Smits en Margreet van Gils
09-12 Maurice Verschuuren
12-15 Timur Perlin
15-18 Jensen in de Middag met Robert Kjaerby-Jensen en Jan Papparazzi (Karel Veenhuizen)
18-21 Frank Kjaerby-Dane
21-00 Mark Labrand
00-02 Mark van den Akker
02-06 Timo Kamst

Zaterdag/zondag:
06-09 Menno Barreveld
09-12 80’s en 90’s Classic Party met Gijs Staverman
12-15 onbekend
15-18 Pepsi Chart / Terugblik op de week van Stenders en Jensen
18-22 Timo Kamst
22-00 zaterdag: Freakolympics met Rob Stenders
za: 00-04 Bas van Teylingen
zo 22-02 Bas van Teylingen

UPDATE: Rob Stenders/Freakolympics.net meldt op de site www.freakolympics.net dat de FreakOlympics voortaan om 00 tot 02 uur te beluisteren zullen zijn op Yorin FM, vanaf vrijdag 18 juni. Het Stenders Popdossier zal op zaterdagen van 00 tot 03 uur op RTL FM te horen zijn.

De dance-avond op zaterdagavond komt niet meer voor in de programmering. Andere DJ’s die nu nog bij Yorin FM actief zijn, komen niet voor in de door IPN SA verspreidde programmering. Zowel RTL FM als Yorin FM dienen met een nieuwe programmering een veel grotere luistergroep te bereiken. De slogan voor Yorin FM luidt ‘Yorin FM staat op scherp’.

UPDATE2: de tariefkaart staat ook op internet via deze link (dank HvanBeek!)

De tariefkaart van RTL FM staat hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *