Arrow Rock Radio & Arrow 90.7 FM: nieuw…

Arrow heeft nieuwe websites voor haar radiostations!

Een opvallende aankondiging is dat DJ Maestro (alias Martijn Barkhuis) per komende dinsdagavond bij Arrow 90.7 FM een wekelijks programma zal maken. Daarmee start Arrow 90.7 FM (eindelijk) met gepresenteerde programmaspecials op haar zender.

Ook is opvallend dat Arrow 90.7 FM na vier maanden het ‘koptelefoon’ logo overboord heeft gezet en ingeruild voor een logo met de ondertitel ‘Smooth Jazz’. Naast de nieuwe Arrow 90.7 FM website is de Arrow Rock Radio website eveneens nieuw vormgegeven.

Op www.arrow.nl/jazz heeft de zender een aardige tekst in het Latijn geplaatst….

De sites zijn te vinden op
De nieuwe Arrow 90.7 FM site
De nieuwe Arrow Rock Radio site
de algemene Arrow site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *