RTL en haar (Europese) groepsgedachte

EEN ZOMERS ZONDAG bericht…..

Dat RTL Group zich als groep wenst te profileren, blijkt uit de relatief nieuwe websites www.rtl.com en www.ip-network.com.

Vooral op de internationale IP website is aardige informatie te vinden. Onderlinge uitwisseling van correcte gegevens blijkt echter een te grote opgave. Het Nederlandse IPN SA toont op haar Nederlandse website www.ip.nl de foute internationale link www.ip-web.net terwijl IP-Network op haar beurt foutieve informatie over RTL FM meldt, waar de website www.rtl.com deze radiozender in het geheel niet vermeldt. De Europese professionele ‘groepsgedachte’ van RTL Group en reclameverkoopmaatschappij IP behoeft daarnaast zeker nog enige attentie als na verzending van het contactemailadres de mededeling komt dat de persoon tot eind juli met vakantie is….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *