VoetbalKanaal: Engels voetbal!

Het VoetbalKanaal zal komend seizoen een selectie van het Engelse Premier League voetbal uitzenden. Dit blijkt uit het ‘UPC Digital Magazine’ dat de kabelaar aan haar digitale abonnees heeft toegezonden. Morgen zal de kabelaar het VoetbalKanaal herlanceren, waarop verder o.a. de Champions League wedstrijden te zien zijn. Het VoetbalKanaal is overigens in de maand augustus tijdelijk voor alle 53.500 abonnees te ontvangen; per september alleen voor diegene die het kanaal als optie-abonnement afnemen. In totaal kost een abonnement hierop (inclusief analoog en UPC Digital Start-abonnement) 421,40 euro per jaar.

Volgens welingelichte DutchMedia-kringen is UPC met o.a. Essent Kabelcom en Casema in gesprek geweest over distributie van het VoetbalKanaal bij CDT (Casema Digitale Televisie), resp. TV Home. Meer over dit kanaal zal morgen duidelijk worden bij de presentatie…

Dit bericht is een aanvulling op dit bericht van maandag jl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *