RTL 5 gaat door met wekelijkse erotische film!?

Alhoewel RTL Nederland-topman Fons van Westerloo aankondigde dat alle erotiek van de RTL-zenders zouden verdwijnen, blijkt RTL 5 in september na het US-Open tennistoernooi door te gaan met één wekelijkse film voor ‘Erotiek op 5’ op vrijdagavond. Begin september begint voor de RTL-zenders traditioneel het nieuwe tv-seizoen. Liefhebbers van erotiek op televisie kunnen op het ‘open net’ met andere woorden op vrijdagavond nog hun gading vinden, aangezien de SBS-zender Veronica eveneens haar half uur erotiek programmeert.

RTL Nederland is overigens op internet samen met het erotisch internet-bedrijf Midhold actief met een pornosite onder de naam ‘Erotiekop5’. Midhold had overigens eveneens een overeenkomst met SBS Broadcasting BV voor een andere erotische website, terwijl kabelaar UPC ook met Midhold samenwerkt voor het internetaanbod van haar erotische ‘Xotix’ content.

Commercie versus ‘goede zeden’. Oftewel de koopman en de pater: zou Van Westerloo als zelfverklaard opportunist de erotiek nu toch laten continueren bij RTL 5 en op internet!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *