IPN sa naar Hilversum: 22 oktober

22 oktober verhuist reclameverkoopmaatschappij IPN sa (handelend onder de naam IP) van Amstelveen naar Hilversum. Het bedrijf dat onderdeel is van RTL Nederland, zetelde bijna 15 jaar in Amstelveen. Het reclameverkoopbureau verklaarde dat het na de verhuizing als voordeel heeft te kunnen profiteren van de ‘synergie’ met de overige onderdelen van RTL Nederland. Nadeel is dat veel adverteerders zich in de omgeving Amstelveen/Amsterdam bevinden en dat de verkeerstechnische situatie (inclusief betaald parkeren) omtrent het Hilversumse Mediapark weinig inspiratie geeft voor de bereikbaarheid van alle aldaar gevestigde bedrijven. De verwachting is dat omstreeks oktober ook de directie en beleidsondersteunende afdelingen van RTL Nederland van Hilversum-Kerkelanden naar het Mediapark zullen verhuizen. Daarmee zetelt het gehele commerciĆ«le RTL-bedrijf gebroederlijk naast de meeste onderdelen van de publieke omroep(en) die eveneens in het Mediapark gevestigd zijn. De meeste RTL-onderdelen zetelen al circa 8 maanden op deze locatie. De verhuurder van het huidige Amstelveense IPN sa-pand heeft het pand overigens weer te huur gezet, getuige een ‘te huur’ bord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *