Fahrenheit 9/11 op ProSieben, Canal+ Espana & ORF1

Michael Moore’s Fahrenheit 9/11 is weliswaar in de Verenigde Staten niet te zien op televisie voor de presidentsverkiezingen; in Europa zal dat wèl het geval zijn. Als eerste zal betaaltelevisiezender Canal+ Espana op 25 oktober de filmdocumentaire tonen voor haar 1,9 miljoen abonnees in Spanje. Op 1 november zal de publieke Oostenrijkse zender ORF 1 de documentaire eveneens tonen. De Duitse commerciële zender ProSieben zal de documentaire voor het eerst ongecodeerd tonen voor een ieder die de Astra 1 satelliet kan ontvangen op 1 november om 20:15 uur. Op ProSieben zal de film worden ondertiteld en in de originele taal worden vertoond. Dit blijkt uit de programmagids van ProSieben die melding maakt van ‘undertitel’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *