Het Franse maandblad TéléSatellite bestaat 15 jaar! Het blad behoorde eind jaren 80 tot de pioniers van de Europese satelliet-tijdschriften en is nog steeds een van de toonaangevende tijdschriften voor satellietkijkers in Europa. Helaas is het blad niet te koop in Nederland, maar wel in Frankrijk, België, Zwitserland, Italië, Griekenland en zelfs in Franstalig Afrika, Turkije en Roemenië. Het blad heeft ook edities in het Portugees en Spaans opgezet.

Télé Satellite heeft ter gelegenheid van haar 180e uitgave delen van het allereerste nummer dat in oktober 1989 verscheen, waarin melding wordt gemaakt van de mogelijke start van TV 10 en RTL Véronique (toen aangeduid als RTV).

Klik hier om dat nummer te bekijken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *