TMF-themakanalen eerst bij Unet

MTV Networks BV heeft vandaag bevestigd dat de TMF-themakanalen en Nick Jr. per 1 mei aankomende officieel via Unet zullen worden aangeboden. Unet is een nieuwe leverancier van breedband-diensten in Almere en Rotterdam en combineert snel (10 tot 30 Mbit/s) internet met telefonie en digitale televisie. Het aanbod is overigens allen in bepaalde wijken beschikbaar. In Almere heeft Unet thans circa 200 abonnees.

De TMF-themakanalen zouden oorspronkelijk begin januari jl. gelanceerd worden. Onderhandelingen en capaciteitsproblemen bij kabelaars zijn echter oorzaak van de vertraagde lancering. Het is onduidelijk wanneer de vier kanalen ook elders te zien zullen zijn en bij welke operators.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *