DutchMedia publiceert…aanbesteding zenders NOS

DutchMedia publiceert en openbaart hierbij de documentatie van de aanbesteding van de zenderexploitatie van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) voor Radio 1, 2, 3FM, 4 en 747 AM op respectievelijk FM en AM.

Zoals eerder in DutchMedia editie MMV-3 gepubliceerd, is besloten de aanbesteding een half jaar langer te laten duren. Er is daartoe een interim overeenkomst tussen Nozema Services NV en de NOS gesloten om tot uiterlijk 1 juli 2006 de exploitatie door Nozema Services NV te laten geschieden. Gebleken is dat de minister van Economische Zaken de NOS hiertoe heeft verzocht. Bovendien heeft de vaste tweede-kamercommissie van Economische Zaken 23 vragen over de aanbesteding gesteld, die naar verwachting voor eind mei zullen worden beantwoord door minister Laurens Jan Brinkhorst (D66). De vragen gaan onder andere over de betrokkenheid en mogelijke verwevenheid tussen Nozema Services NV en de NOS die nog steeds 40 % van Nozema Services NV in handen heeft.

De documentatie is hieronder te vinden.

De aanbestedingsdocumentatie in ZIP vorm (Let op! bestand is circa 6,1 MB!)
De antwoorden op in de procedure gestelde vragen in PDF
De brief van de Raad van Bestuur van de NOS waarin deze het uitstel bevestigt
De brief van de minister van Economische Zaken waarin deze het uitstel meldt aan de Tweede Kamer
De vragen van de vaste tweede-kamercommissie Economische Zaken
De zendvergunningen van de NOS in ZIP vorm (Let op! bestand is circa 9,6 MB!)
Brief van de minister van Economische Zaken aan de Raad van Bestuur aangaande het uitstelverzoek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *