René Hagenaars weg bij Airbridge/AirField

René Hagenaars die tot 12 oktober directeur was voor de drie Nederlandse Canal+ zenders heeft het bedrijf verlaten alsmede zijn deelneming in Airbridge Investments verkocht. Dit heef Hagenaars DutchMedia laten weten. Hagenaars was samen met de directeuren Hans Wolfert en Cees Bohnenn eigenaar van Airbridge Investments, die een meerderheidsbelang in AirField Holding heeft, waarvan Greenfield Capital Partners een minderheidsbelang heeft. AirField Holding is sinds 1 september 2004 de eigenaar van het satellietpakket Canal Digitaal Satelliet en had tot 12 oktober 2005 ook het eigendom over de premiumzenders Canal+ Blauw, Canal+ Rood en Canal+ Geel die aan ChelloMediaPay TV (Liberty Global) zijn verkocht. Hagenaars was tot de verkoop – samen met Hans Wolfert – verantwoordelijk voor de drie premiumzenders en was ook directielid van AirField Holding. Hans Wolfert en Cees Bohnenn blijven als eigenaren van Airbridge Investment de directie van van AirField Holding en dochter Canal Digitaal Satelliet voeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *