Radio 3FM Serious Request TV

De (geld)inzamelingsactie voor Congo die het Rode Kruis samen met Radio 3FM organiseert, is per morgen ook 24 uur per dag te zien voor nagenoeg alle abonnees van Casema. Daarmee vervangt Radio 3FM Serious Request TV de zender NASN bij Casema op het Etalagekanaal. Volgens woordvoerder Gradus Vos is het initiatief voor de televisiezender vanuit het Rode Kruis gekomen, die vroeg of Casema iets voor de actie kon betekenen. Nederland 2 zal de uitzendingen met name ‘s nachts en een aantal momenten overdag tonen; Casema 24 uur per dag. Daarnaast zullen de beelden van de radio-uitzendingen ook via internet beschikbaar zijn, en is het signaal uiteraard via Radio 3FM zelf te beluisteren. Casema zal na het einde van de actie (24 december) de zender Fashion TV de komende periode tijdelijk doorgeven op het Etalagekanaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *