KPN-communicatie start IPTV verwarrend

KPN communiceert klanten dat het produkt IPTV ‘vanaf juni’ zal worden ge├»introduceerd voor diegenen die KPN Direct ADSL, Planet en Het Net afnemen. Dit blijkt uit antwoorden op vragen van klanten die DutchMedia bereikt hebben. Bram Oudshoorn, persvoorlichter van KPN zegt hierover dat deze data ‘niet hard’ zijn te maken, de introductiewijze nog niet bekend is gemaakt en nog niet bepaald is en wijst er op dat deze informatie niet als correct kan worden bestempeld, ondanks dat deze van de KPN-klantenservice afkomstig is. Oudshoorn wil ook niet ingaan op de vraag of aan deze informatie afgeleid kan worden dat de introductie na 1 juni zal plaats vinden. Indien het zo is dat alleen bepaalde klanten het IPTV-produkt kunnen afnemen, is de schaal waarop het produkt initieel beschikbaar zal komen een stuk beperkter dan oorspronkelijk door KPN medegedeeld (70 % van Nederland).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *