Slam! FM weg uit Amsterdam

Slam! FM verlaat eind volgende week de hoofstad. De radiozender die sinds december jl. gecontroleerd wordt door het trio Ruud Hendriks, Marcel Dijkhuizen en Lex Harding zal naar de Hilversumse Mozartlaan verhuizen. Aldaar krijgt het radiostation die tot nu in het pand van ID&T gevestigd is, een eigen pand, met een nieuwe studio. ID&T die tot december volledig eigenaar was van de radiozender heeft nog een belang van 33,33 % in de zender. Het nieuwe pand is overigens van de Wisseloordstudio’s. Volgens Jacqueline Bierhorst, directeur van de radiozender was de keuze voor Hilversum een logische keuze gezien de beschikbaarheid van het pand. Het was overigens al enige tijd duidelijk dat de radiozender uit het ID&T-pand zou vertrekken. Met het vertrek van Slam! FM blijven BNR Nieuwsradio en Caz! als enige landelijke radiozenders in de hoofdstad gevestigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *