TV Oranje op satelliet; binnenkort ook erotiek?

TV Oranje is gisteren op de Astra1 bij Canal Digitaal Satelliet beschikbaar gekomen voor familiepakket-abonnees (12,95 euro per maand). De zender met vooral Nederlands produkt zal de komende maand 24 uur per dag op satelliet uitzenden. In juni (of wellicht juli) zal de zender van 06 tot 22 uur uitzenden.

Over de komst van TV Oranje heeft de satellietoperator de afgelopen maanden aangegeven dat de kans groot was dat deze zou toetreden. TV Oranje is overigens de enige muziektelevisiezender die in handen is van Nederlanders.

Dat TV Oranje niet ‘s nachts zal uitzenden is volgens Canal Digitaal Satelliet bewust om ook een andere zender een plek te kunnen geven in het satellietaanbod. Volgens een woordvoerder is het de bedoeling om naast de ‘harde’ erotische zender Private Spice nog een erotische zender een plek te geven. Welke zender dat is, is nog niet duidelijk, aangezien de satellietoperator hierover nog onderhandelingen voert. Mogelijk dat het om de softerotische zender Playboy TV gaat, of anders de eveneens softerotische zender Blue Hustler of de ‘harde’ erotische zender Hustler TV.

One thought on “TV Oranje op satelliet; binnenkort ook erotiek?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *