Staatssecretaris weg, andere woordvoerder media

Nu D66’er Medy van der Laan niet langer staatssecretaris Cultuur & Media is, heeft het ministerie van OC&W haar woordvoerderschappen anders georganiseerd. Ilie Trienekens die voor Medy van der Laan de afgelopen jaren dé woordvoerster op het onderwerp Media & Cultuur was, is voortaan de eerste woordvoerster voor de nieuwe staatssecretaris Bruno Bruins op onderwerpen als hoger onderwijs, MBO en universitair onderwijs. Bob van ‘t Klooster is gedurende het kabinet Balkenende III aangesteld als de nieuwe woordvoerder Media voor de CDA-minister Maria van der Hoeven die deze post heeft overgenomen.

Judith Thompson blijft voor de nieuwe CDA-minister van Economische Zaken Joop Wijn woordvoerder op het onderwerp telecommunicatie. Thompson is sinds het moment dat telecommunicatie definitief geimplementeerd was bij het ministerie van Economische Zaken woordvoerster op dit punt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *