Jos Molenkamp na overname per direct weg bij Casema

Jos Molenkamp (60), algemeen directeur van Casema zal per direct opstappen bij Casema zodra de overname door Cinven en Warburg Pincus getekend zal zijn. Dit maakte zijn woordvoerder Gradus Vos bekend. Volgens Vos is het logisch dat met een nieuwe eigenaar Molenkamp kiest voor het plaats maken van andere leidinggevenden die door de nieuwe eigenaren zullen worden benoemd. De Casema-woordvoerder verwacht nog deze week uitsluitsel van Europese mededingingsautoriteiten over de overnameplannen. Als er toestemming wordt gegeven, zal het definitieve overnamecontract van Casema – aldus Gradus Vos – nog volgende week naar verwachting worden getekend door Cinven en Warburg Pincus. Molenkamp heeft zich overigens altijd hard gemaakt voor de komst van een fusie van Essent Kabelcom en Casema op weg naar één nationale kabelexploitant. NA de overname van Essent Kabelcom door Cinven en Warburg Pincus is het de bedoeling dat begin volgend jaar Casema, Multikabel en Essent Kabelcom opgaan in het fusiebedrijf. Molenkamp is sinds mei 2003 algemeen directeur van Casema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *