Overname Casema: nieuwe structuur met holding

De overname van Casema door Warburg Pincus en Cinven is sinds 13 september jl. een feit. Jos Molenkamp heeft per 15 september jl. het bedrijf verlaten. Er is een nieuwe holding opgezet (Zesko BV) waar Casema NV en Multikabel BV onderdeel van uitmaken. Marcel Nijhoff – reeds algemeen directeur van Multikabel is benoemd tot algemeen directeur (CEO) en voorzitter van de Raad van Bestuur van deze nieuwe kabelholding. Walter Blom en Andrei Noppe zijn als resp. financieel directeur (CFO) en technisch directeur (CTO) benoemd van de nieuwe kabelholding. Volgens een woordvoerder van Casema blijven de huidige directies van zowel Multikabel als Casema daarnaast bestaan. Andrei Noppe heeft het directieschap van Casema overgenomen. Na de overname en fusie met Essent Kabelcom/@Home zal de situatie waarschijnlijk wijzigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *