Dagprogrammering Tien: herhalingen, Tijd voor Tien, homeshopping en belspellen

De per 16 december tot Tien om te dopen zender Talpa zal in haar dagprogrammering vooral herhalingen, het ochtendmagazine ‘Tijd voor Tien’, homeshopping en belspellen uitzenden. Dit blijkt uit de programmering van de week van 16 t/m 22 december.

De zender die voor 80 % in handen is van John de Mol neemt per 16 december het 24 uur-kanaal over van MTV Networks BV die thans nog de uitzendingen van Nickelodeon tot 18 uur verzorgt. Homeshopping zal vijf uur per dag worden uitgezonden in de nieuwe dagprogrammering op werkdagen van 06 tot 09 en van 12 tot 14 uur. Woordvoerder Maarten van Rooijen kon desgevraagd nog niet aangeven of het hier om welke uitzendingen het gaat (Tel Sell of bijv. LiveShop). Van 15:15 tot 16:15 uur zullen belspellen worden uitgezonden. Talpa zendt deze al ‘s nachts uit en gaat daar ook in de nachtelijke uren mee door. Op werkdagen zal van 09:45 tot 10:15 en van 11 tot 12 uur alsmede nagenoeg de hele zondagmorgen het programma ‘Tijd voor Tien’ worden uitgezonden, wat volgens Van Rooijen zal lijken op het RTL 4-programma Lijn4, waarin belspellen met informatie voor huisvrouwen wordt gecombineerd en bekende Nederlanders langs komen. In het weekend zal Tien ook films uitzenden. Ter gelegenheid van de start van de dagprogrammering van Tien zal op zaterdag 16 december eenmalig van 06 tot 16 uur een marathonuitzending van herhalingen van ‘Deal or No Deal’ worden uitgezonden. Woordvoerder Van Rooijen wilde overigens op voorhand niet ingaan op hetgeen de zender op langere termijn zal uitzenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *