DVB-T aanbod Tele2 uitgesteld tot eerste kwartaal 2007

Tele2 zal digitale ethertelevisie in het eerste kwartaal van 2007 op de markt brengen. Het bedrijf kondigde op 8 september jl. een samenwerkingsovereenkomst met Koninklijke KPN NV aan, waarbij KPN o.a. via ‘Digitenne van KPN’ twee Tele2 Voetbalkanalen kon gaan aanbieden en Tele2 het DVB-T aanbod van KPN zelf ook zal verkopen onder een eigen merknaam. Tele2-woordvoerder Remco Meerstra zegt nu tegenover DutchMedia dat besloten is de introductie van het Tele2 betaalaanbod via de digitale ether uit te stellen tot het eerste kwartaal van volgend jaar. Meerstra kon niet ingaan op de vraag waarom dit uitstel. Het is nog niet bekend met welke prijs-stelling het digitale ethertelevisiepakket van Tele2 op de markt zal komen. Wèl is bekend dat het aanbod exact hetzelfde zal zijn als ‘Digitenne van KPN’ (inclusief de twee Tele2 Voetbalkanalen). KPN is begonnen met de landelijke uitrol van het eigen betaalaanbod ‘Digitenne van KPN’, die in het najaar van 2007 zal zijn afgerond. Thans is het alleen in de Randstad beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *