Startdatum Radio 6 onduidelijk geworden

De startdatum voor de zendernaam Radio 6 met het bijbehorende blogradioconcept – als opvolger van Concertzender Nieuwe Stijl – is onduidelijk geworden. Dit meldt een woordvoerster namens de radiozender desgevraagd. Vermoedelijk zal medio volgende week meer bekend worden gemaakt. De eerder door een woordvoerster en VPRO-betrokkene Aad van Nieuwkerk bevestigde datum van 15 april, blijkt de radiozendercoördinatie bij de Raad van Bestuur van de NOS (zichzelf NPO noemend) te hebben herzien. De informatie die woordvoerster Noelle Beyne eergister gaf, kwam overigens van de radiozendercoördinatie. Volgende week zal een nieuwe datum worden bepaald, waarbij ook het logo bekend zal worden. Het hieronder weergegeven logo is overigens een logo dat de zender NIET zal gebruiken maar korte tijd heeft geopenbaard. De weblogs van Radio 6 zijn inmiddels offline gehaald.

Radio 6 logo ad interim

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *