Tele2 TV van Digitenne van start

Tele2 TV van Digitene van start Tele2 is gestart met het aanbieden van het ‘Digitenne van KPN’ betaal-aanbod onder een eigen merknaam. Onder de naam Tele2 TV van Digitenne is Tele2 wederverkoper van het digitale ether-aanbod van KPN geworden. Het verschil tussen het aanbod van KPN en Tele2 is dat Tele2 in de standaard-abonnementsprijs van 9,95 euro per maand het Eredivisievoetbal alsmede de zender Planet Prime heeft opgenomen voor dit seizoen en het seizoen 2007/2008. Bij KPN kost dit in totaal 15,95 euro per maand (voor nieuwe klanten), waarbij – in tegenstelling tot Tele2 met één abonnement op drie ontvangers gekeken kan worden. Een ander verschil is dat KPN de aanschaf volledig subsidieert middels het retourneren van het aankoopbedrag, terwijl Tele2 49,95 euro voor de digitale etherontvanger vraagt. De entreekosten zijn gelijk. Tele2 biedt overigens de Finepass VTX5000-CNX ontvanger aan; KPN meestal een Samsung-ontvanger. In tegenstelling tot KPN’s aanbod kan dit alleen via internet worden besteld. Over enige tijd zal het ook mogelijk zijn een ‘losse’ smartcard bij Tele2 te kopen voor bezitters van Conax-compatible DVB-T ontvangers. Tele2 en KPN kondigden in september vorig jaar aan dat Tele2 wederverkoper van Digitenne van KPN zou worden. Het lukte volgens het bedrijf om technische redenen niet om de dienst binnen eerder aangekondigde termijnen te lanceren. Overigens is Tele2 de enige wederverkoper; in mei vorig jaar staakte Scarlet de wederverkoop. Voor de generalistische commerciële zenders is feitelijk (voor nieuwe klanten) geen goedkoper aanbod beschikbaar voor ontvangst van de digitale commerciële etherzenders dan de vastgestelde KPN-prijs van 9,95 euro per maand.

8 thoughts on “Tele2 TV van Digitenne van start”

  1. Waar heb je gelezen dat er maar één ontvanger per abonnement mogelijk is? (itt de drie van KPN) Ik kan dat nergens vinden bij tele2 op de site.

    Wel dat je er meerdere kunt aansluiten (logisch), maar niet wat dat dan kost.

  2. De klantenservice meldt mij dat je twee decoders mag hebben op één abonnement.

    Daar wordt het wel aantrekkelijker van.

  3. Ik heb een finepass ontvanger van tele2-digitenne als ik kpn digitenne kaart erin stop heb ik geen beeld raar maar waar weet iemand hoe ik dat kan verhelpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *