Boomerang van start in Familiepakket Canal Digitaal Satelliet

Boomerang, het zusterkanaal van Cartoon Network met tekenfilmklassiekers is per direct beschikbaar gekomen via Canal Digitaal Satelliet en daarmee voor het eerst in heel Nederland beschikbaar. Dit bevestigt een zegsman van het satellietbedrijf tegenover DutchMedia. De satellietoperator biedt Boomerang aan via het zogeheten ‘familiepakket’ (12,95 euro per maand). Later deze maand is het de verwachting dat Sailing Channel beschikbaar zal komen via Canal Digitaal Satelliet. Tevens is het de verwachting dat Q-Music Nederland (gecodeerd) via satelliet beschikbaar zal komen eind mei, nadat de satellietuitzendingen van Radio R54 zullen zijn beĆ«indigd. Boomerang is te ontvangen via de Astra1, 10921 GHz H Symb.Rate 22.000 FEC 5/6 en voor gebruikers van de ‘standaardlijst’ van Canal Digitaal Satelliet op voorkeurpositie 34 gekregen. Deze zenderlijst van Canal Digitaal Satelliet is overigens deze week herschikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *